OverMarkt 10

Ben je op zoek naar een restaurant in Roermond, dan ben je bij Markt 10 op de juiste plek. De Markt is een van de gezelligste pleinen van Roermond en laat nou net ons gelijknamige restaurants daaraan liggen. Markt 10 is een gezellig en laagdrempelig restaurant in het sfeervolle centrum van Roermond.

Lunchen en borrelen in een karakteristiek pand in Roermond

In de bruisende binnenstad van Roermond, gelegen aan de altijd gezellige Markt, vind je ons restaurant Markt 10. In het historische pand dat al eeuwenlang de Roermondse Markt siert, is sinds 2007 ons gezellige restaurant Markt 10 gevestigd. Eeuwen geleden stond op deze plek de zogenaamde Grauwe Toren, in 1779 werd het pand gebouwd zoals we dit nu kennen. De huidige gevel met winkelpui bestaat sinds 1870.

Lekker eten voor iedereen

Onze veelzijdige menukaart biedt lekkers voor iedereen. Je kunt bij ons terecht voor lunch en borrel. Ga je bij de lunch voor een broodje met zalm en kruidenkaas of kies je liever voor een royaal gevulde salade met geitenkaas? Kom je bij ons borrelen, dan heb je de ruime keuze uit snacks, nacho’s en loaded fries. Voor de vegetariërs onder ons is er ook meer dan genoeg keuze.

Bekijk de menukaart of reserveer direct een tafeltje.

Reserveren

Volg Markt 10 ook op Facebook!